31 oct 2013

La Cambra de Comerç Distingueix la marca Espai Sofas



ESPAI SOFÀS REP EL RECONEIXEMENT DE LA CAMBRA DE COMERÇ PEL SEU 50è ANIVERSARI


En el marc del tradicional Dia de la Cambra, la Cambra de Comerç va distingir la setmana passada Espai Sofàs, per la commemoració dels 50 anys de trajectòria. En un acte celebrat a la Llotja de Mar de Barcelona, Jaume Campmany, responsable de l’empresa molletana, va recollir la placa de mans del president de la Generalitat, Artur Mas, i del president de la Cambra, Miquel Valls.


-Vostè ha estat vinculat a Espai Sofàs des de molt jove, fa 25 anys. Expliqui’ns com neix Espai Sofàs.

-L’empresa naixia l’any 1963 com a Fábrica de Tresillos. Els meus pares van impulsar una empresa orientada a la construcció artesanal de tapissats que va esdevenir una marca de referència a Mollet i la comarca.

-I va anar expandint-se arreu del territori.

-El meu pare va aconseguir obrir mercat per tot Catalunya, assortint botigues de Girona, de Lleida... Actualment tenim fixat el nostre objectiu en eixamplar la presència d’Espai Sofàs, en el territori, amb punts de venda cèntrics, com tenim a Mollet, i també amb complements en l’àmbit d’internet.

-Quines han estat les claus de l’èxit en aquest mig segle d’existència del negoci?

-La permanent innovació en el disseny i els materials, fet que palesen els nostres models elegants i funcionals elaborats a partir de robes d’última generació, i la voluntat de personalitzar el servei. Oferir gran qualitat feta a mida i tenim gust per la feina ben feta.

-El fet que sigueu una empresa familiar ajuda a fer més proper el tracte amb els clients?

-Indubtablement. Nosaltres som la tercera generació d’Espai, i hem estat sempre al costat dels nostres clients, oferint-los el bo i millor a un preu més que competitiu. A diferència de les grans superfícies, ens impliquem en oferir el millor servei i en implicar-nos en assessorar les persones per adequar-nos a les seves necessitats.

-Enguany, que celebreu 50 anys, heu volgut premiar la fidelitat dels vostres clients.

-Sí. Durant el 2013 hem fet diverses accions promocionals encaminades a premiar les persones que han confiat a Espai els seus sofàs des de fa dècades, i a les persones que avui dia, en un context tant difícil com l’actual, ens han fet confiança. Hem regalat sillons, làmpares i complements per a la llar, hem fet participar la gent al nostre perfil de Facebook, perquè enviessin una imatge seva amb el sofà d’Espai que ens van comprar en el seu moment... En definitiva, hem compartit la il·lusió d’aquests 50 anys amb tothom que ho ha fet possible.

-I prepareu alguna altra acció a curt termini?

-A partir de l’1 de novembre posarem en marxa un Pla Renove. Oferirem fins a 1.500 euros a aquelles persones que vulguin renovar el seu sofà. És la manera que tenim de donar les gràcies als nostres clients, la satisfacció dels quals és la nostra raó de ser.


Rambla Balmes 1 · MOLLET
T-93 570 91 45

No hay comentarios:

Publicar un comentario